dijous, 4 d’abril del 2019

APLICACIÓ MÒBIL- YouTube


YOUTUBE

- Que és?
És un lloc web/aplicació, dedicat a compartir vídeos. Presenta una varietat de clips de pel·lícules, programes de televisió i vídeos musicals, així com també, videoblogs, videojocs, i molta varietat més. Les persones que fan contingut per aquesta plataforma es fan dir youtubers. 

-Com funciona?
YouTube és similar al Gmail, perquè per tenir YouTube hem de passar primer per Gmail que et permet crear un compte, o sigui un canal. Una vegada creat el canal, si vols, ja pots penjar els teus vídeos en pràcticament qualsevol format modern que vulguis. Els teus vídeos poden ser públics o privats. 
Amb una mica d'habilitats pots obtenir bons resultats encara que sigui amb un equip poc professional i simple, com un smartphone, per la edició hi han moltes aplicacions més molt fàcils de usar. 
Ara bé, si no vols penjar cap vídeo i simplement vols mirar-los, és molt més fàcil: just a YouTube tens varies opcions a la pàgina principal: Tens una opció de cercar, ja sigui que vulguis cercar algun tipus de vídeo en concret, algun youtuber en concret, o simplement qualsevol tema que vulguis. Seguidament a la dreta tens la icona del teu compte, (et pots connectar mediant el Gmail encara que no vulguis penjar cap vídeo). Si decideixes connectar el teu compte amb YouTube, tindràs diferents opcions: Subscriure't als canal que t'interessin, donar a like, crear llistes de reproducció (on podrás posar la teva música preferida, vídeos preferits...), etc.

Fer servir aquesta aplicació és molt fàcil, i a més, a vegades ens pots salvar de moltes situacions! 
Per molta gent, aquesta plataforma és una altre manera d'aprendre diferents coses, amb facilitat. 




SALWA EL MODNEB  ⇠❤