dissabte, 17 de novembre del 2018

Llibre PRIMER trimestre

FORA DE MI


-Perquè l'has triat? T'ha agradat?

Aquest trimestre m'he llegit ''fora de mi'', és un llibre que m'ha agradat molt perquè el missatge que vol donar l'autora és molt bonic. No me la recomanat ningú, em va cridar l'atenció la portada i el títol. És un llibre atrevit, que ens pot fer riure i plorar, que ens pot fer veure el món on vivim d'una altra manera, que ens emocionin...

-Argument del llibre

El llibre tracta d'una nena que es diu Melody, la Melody té paràlisi celebra'l, viu asseguda a una cadira de rodes, necessita ajuda per menjar, per vestir-se, etc. No pot parlar, ni escriure, ni caminar. Tot i això ella és una nena molt llesta, té una memòria fotogràfica, el seu cervell és com una càmera que sempre està gravant, sempre ho recorda tot, és la nena més llesta de tot l'institut, però ningú no ho sap!

Gairebé tothom: els seus pares, els metges i mestres, creuen que ella mai no podrà aprendre res, és per això que a ella li agradaria dir i demostrar a tothom, el que sent i el que sap fer, però no pot. Tancada dins el seu cap, la Melody necessita sortir d'ella mateixa, però no ho aconseguirà fins que trobarà alguna cosa que la connectarà amb el món d'allà fora, per primera vegada.
I vosaltres haureu de descobrir com serà la seva vida de llavors.


- El recomanes?

Fora de mi el recomano a tothom, ja sigui per nens, adolescents, pares...., ja que com he dit abans el missatge d'aquest llibre és molt bonic. Aquest llibre m'ha impressionat molt, ens fa pensar en la reacció que tenim nosaltres davant de la gent minusvàlida. Animo a tothom a què se'l llegeixi!

SALWA❤
Resultat d'imatges de fora de mi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada